Witam.
Bardzo podoba mi się idea firmy maxmini, uważam że odwalacie kawał dobrej roboty.
Zastanawiam się czy byłoby możliwe stworzenie części do zrobienia orkowych cyborków.
Chciałbym aby wśród tych części znalazły się jakieś mechaniczne rączki, nogi, głowy, a jakby się dało to bardzo fajne byłyby taki małe gąsienice. Chodzi mi o mniej więcej coś takiego

Szczególnie tego po prawej stronie.
Uważam że wielu osobom by się takie części przydały, ponieważ mimo że w nowym pudełku z nobami można znaleźć jakieś tam części do zrobienia cyborków to jednak tam są tylko 2 rączki i 2 główki, mnie osobiście taka ilość cyborkowego stuffu nie zadowala. I pewnie wielu innych orkowych graczy również. Przydałoby się to także tym posiadającym nobów z aobr ponieważ używając tych właśnie nobów oraz waszego zestawu można by było zrobić własnych cyborków.
Myślicie że dałoby się coś wykombinować?
Ps. Niestety nie dałem tego w temacie angielskojęzycznym ponieważ nie dałbym rady napisać tego po angielsku jak ktoś by mógł i miałby chwile to czy mógłby ktoś przetłumaczyć tego posta na język angielski ponieważ jestem ciekawy co sądzą o tym obcokrajowcy i z tego co widze angielski odpowiednik tego tematu jest bardziej popularny.