Części dla cyborków.  
MaxMini.eu Home Help Login Register

Username  
Password

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Części dla cyborków.  (Read 1134 times)
Crix312
Newbie
*

« on: December 05, 2009, 09:58:49 am »

Witam.
Bardzo podoba mi się idea firmy maxmini, uważam że odwalacie kawał dobrej roboty.
Zastanawiam się czy byłoby możliwe stworzenie części do zrobienia orkowych cyborków.
Chciałbym aby wśród tych części znalazły się jakieś mechaniczne rączki, nogi, głowy, a jakby się dało to bardzo fajne byłyby taki małe gąsienice. Chodzi mi o mniej więcej coś takiego

Szczególnie tego po prawej stronie.
Uważam że wielu osobom by się takie części przydały, ponieważ mimo że w nowym pudełku z nobami można znaleźć jakieś tam części do zrobienia cyborków to jednak tam są tylko 2 rączki i 2 główki, mnie osobiście taka ilość cyborkowego stuffu nie zadowala. I pewnie wielu innych orkowych graczy również. Przydałoby się to także tym posiadającym nobów z aobr ponieważ używając tych właśnie nobów oraz waszego zestawu można by było zrobić własnych cyborków.
Myślicie że dałoby się coś wykombinować?

Ps. Niestety nie dałem tego w temacie angielskojęzycznym ponieważ nie dałbym rady napisać tego po angielsku jak ktoś by mógł i miałby chwile to czy mógłby ktoś przetłumaczyć tego posta na język angielski ponieważ jestem ciekawy co sądzą o tym obcokrajowcy i z tego co widze angielski odpowiednik tego tematu jest bardziej popularny.
Przemas
Administrator
Sr. Member

« Reply #1 on: December 05, 2009, 01:56:48 pm »

Dzieki za mile slowa Smiley. Mysle ze Artur (stompadriver) mnie nie zastrzeli jesli uchyle rabka "tajemnicy" - Artur pracuje nad wlasnym projektem "Kromlech miniatures". W jego ofercie beda rzeczy ktore powinny przypasc ci do gustu Cheesy . Pierwsze zestawy (mam nadzieje) bada dostepne juz wkrotce - miedzy innymi w sklepie MaxMini.

BTW - swietni orkowie! Twoi?
Crix312
Newbie
*

« Reply #2 on: December 06, 2009, 08:29:56 am »

Myśle że to bardzo dobra idea bo takie części cybernetyczne przydadzą się nie tylko orkowym dowódcą. Ale także graczom ig czy chaosu (marzy mi się cybernetyczny legion csm Wink ). Mam jeszcze pytanie czy wspomniane części pojawią się także w bitspudle? Bo jak narazie właśnie tam zamawiałem wasze produkty.

BTW - swietni orkowie! Twoi?

Niestety nie moi znalazłem ich przy okazji. A oni właśnie wydają się idealnym przykładem tego jak powinni wyglądać cyborki.
Crix312
Newbie
*

« Reply #3 on: January 25, 2010, 03:17:28 pm »

Właśnie pojawiły się w sprzedaży wspomniane przez Przemasa części, narazie są to rączki ale mam nadzieje że będzie więcej cybernetycznego stuffu  Grin . Rączki są bardzo dobrze zrobione i to mi właśnie chodziło. Dzięki Artur. Wink
Link do strony projektu kromlech
« Last Edit: January 25, 2010, 03:19:50 pm by Crix312 » Logged
Przemas
Administrator
Sr. Member

« Reply #4 on: January 25, 2010, 08:04:44 pm »

z tym ze sa dostepne w sprzedazy to bym sie nie zapedzal - trzeba jeszcze solidnei kopnac Artura w zad zeby je w tym tygodniu ogarnal Tongue . Wszystko jednak wskazuje na to ze wkrotce beda w sklepie maxmini ... i nie tylko Smiley .
Mysle, ze Artur wkrotce podesle info o nastepnych bitsach. Dodalem Kromlechowi zakladke na naszym forum.
Pages: [1]
  Print  

Jump to:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS